Menu stránok Bioprodukty nakúpite tu Obsah stránok

BIOMILA - produkt čistej prírody

Biskupský špaldový chlebíček

Prísady:

400g BIOMILA celozrnnej špaldovej múky, 150g trstinového cukru bio, 4 vajcia, 1/2 balíčka kypriaceho prášku do pečiva, za hrsť vlašských orechov, za hrsť lieskových orechov, alebo mandlí, za hrsťc bio sušených marhúľ, bio sušených hrozienok, za hrsť kandovaného zázvoru alebo bio sušených banánových plátkov, prípadne gumových cukríkov, horká čokoláda, trošku mlieka.

Postup prípravy:

Žĺtky vymiešame s cukrom do peny. Pridáme múku, kypriaci prášok a zamiešame aj všetky orechy a ovocie. Napokon opatrne primiešame sneh z bielkov. Polotekuté cesto nalejeme do formy na biskupský chlebíček – vopred vymastenej a vysypanej múkou. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 25 minút. Po upečení cesto vyklopíme z formy a po vychladnutí ho polejeme roztopenou čokoládou a necháme stuhnúť v chladničke. Krájame na plátky a podávame ako dezert.

Náš tip:

Výborne chutia ku káve, alebo s čerstvým ovocím.

Nákupný košík
Recepty
Bioprodukty nakúpite tu
Kontakty

BIOMILA, spol. s r.o.
906 23 Rudník č.428

Tel.: +421-(0)34-621 56 21
E-mail: e-shop@biomila.sk