Farebný cestovinový šalát
Prísady:
300g BIOMILA špaldových trojfarebných špirál, 1 šalátová uhorka, 2 paradajky, 3 farebné papriky, syr tofu, 1 menší pór (alebo ružičky karfiolu), 1 konzerva tuniaka v oleji, morská soľ, mleté čierne korenie, olivový olej bio.
Postup prípravy:
Cestoviny uvaríme podľa návodu, najlepšie al dente. Odkvapkané cestoviny zmiešame s nakrájanou zeleninou a tuniakom. Osolíme, okoreníme podľa chuti a zmiešame s olivovým olejom. Podávame vychladené.
Náš tip:
Farebné papriky narýchlo orestujeme na kvapke oleja a posypeme bylinkovým korením. (Vyššie využitie vitamínov rozpustných v tukoch v organizme, lepšia stráviteľnosť).
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Recepty
Bioprodukty nakúpite tu
- Biopotraviny ako darček
- Biomila
- Čaje
- Zrná, semená
- Múky a krupice
- Raňajkové cereálie
- Pekárenské výrobky
- Cestoviny
- Polotovary, prísady na varenie a pečenie
- Pochutiny
- Detská výživa
- Sladké dobroty
- Spracované ovocie a zelenina
- Sladidlá
- Nápoje
- Koreniny, soľ, bujóny
- Prírodná kozmetika
- Ekodrogéria
- Vankúše a návliečky
- Literatúra
- Doplnkový tovar