Majonéza z múky zo žltého hrachu
Prísady:
50 g múky zo žltého hrachu BIOHARMONIE,300 ml vody, 5g soli, 80 ml slnečnicového oleja BIOLINIE, 50g nakladaných uhoriek, 25 g cibuľky, korenie na šaláty Tabouleh sonenntor
Postup prípravy:
Múku zľahka orestujeme na oleji, zmiešame s vodou a soľou, za stáleho miešania privedieme k varu.
Pridáme korenie podľa chuti..Na miernom ohni varíme asi 20 minút pod pokrievkou, až je múka dobre prevarená a stratí
svoju typickú hrachovú chuť. Po vychladnutí vyšľaháme s olejom a najemno nasekanou uhorkou.
Náš tip:
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Recepty
Bioprodukty nakúpite tu
- Biopotraviny ako darček
- Biomila
- Čaje
- Zrná, semená
- Múky a krupice
- Raňajkové cereálie
- Pekárenské výrobky
- Cestoviny
- Polotovary, prísady na varenie a pečenie
- Pochutiny
- Detská výživa
- Sladké dobroty
- Spracované ovocie a zelenina
- Sladidlá
- Nápoje
- Koreniny, soľ, bujóny
- Prírodná kozmetika
- Ekodrogéria
- Vankúše a návliečky
- Literatúra
- Doplnkový tovar